Informatie - The Holy Horns

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Informatie

De Holy Horns is een jonge professionele blazerssectie die zowel live als in de studio allround inzetbaar is. Een goede blazerssectie maakt muziek extra vet en spetterend! De Holy Horns spelen funky en strak en garanderen tevens een stijlvolle presentatie op het podium. De sectie bestaat uit twee trompetten, een saxofoon (alle saxen mogelijk) en een trombone. Een dergelijke bezetting staat garant voor dat unieke en lekkere blazersgeluid!

De musici die de Holy Horns vormen hebben allen een afgeronde conservatoriumopleiding en hebben zeer veel ervaring in de Nederlandse muziekscène: van uiteenlopende bands, producties en projecten tot diverse studioklussen.

De Holy Horns zijn:
- David Mast, trompet I - www.davidmast.com
- Hans van Wingerden, trompet II - www.hansvanwingerden.com
- David Wilschut, saxen - www.davidwilschut.com
- Jos van den Heuvel, trombone - www.josvandenheuvel.nl

De Holy Horns maken het inhuren van een strakke blazerssectie voor uw studio of live optreden wel heel erg makkelijk:

Stap 1: Maak contact met de Holy Horns - klik hier!
Stap 2: Bespreek uw plannen met ons, zo nodig schrijven of arrangeren wij complete blazersarrangementen.
Stap 3: Wij spelen de arrangementen strak & funky, live of in de studio! Indien gewenst kunnen wij u de complete tracks ook online aanleveren.
Stap 4: U ontvangt één complete rekening zonder verrassingen: de prijs wordt vooraf duidelijk met u afgesproken. Uiteraard hanteren wij een zeer scherp tarief.

Wij nodigen u uit om rustig over onze site te navigeren. Er is diverse media beschikbaar zodat u een goede indruk kunt krijgen van de kwaliteiten van de Holy Horns. Heeft u een vraag of wilt u ons boeken? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu